боб ориз и леща Арте

Варива

варива Арте

Варивата (ориз, боб, леща, нахут и др. Арте) спадат към групата основни храни, които освен, че са много питателни са и много полезни, тъй като освен, че са много богати на протеини съдържат всички необходими за организма микронутриенти и растителни влакнини.

Макаронени изделия

макаронени изделия

Макаронените изделия с марка Арте са едни от малкото на българския пазар, които се произвеждат по най-модерна технология и висококачествени суровини поради тази причина вкусовите качества са напълно идентични с тези на най-добрата италианска паста. Ние предлагаме всички разновидности на най-популярните видове паста на достъпни цени.

Брашно

макаронени изделия

В Арте отделяме специално внимание на съдържанието на нашето брашно. Използването само на висококачествена хлебна пшеница и модерната технология за производство и анализ на продукта гарантират много добри резултати при приготвянето на тесто, сладкарски изделия и други.

брашно тип 500

Захар

захар Арте

Ние внимателно подбираме и закупуваме нашата захар от представителите на най-големите захарни заводи в България и Европа, а нашата пудра захар е собствено производство. По тази причина качеството е абсолютно безупречно.

захар Арте

Зеленчукови консерви

стерилизирани продукти

Зеленчуковите консерви Арте се приготвят с внимателно подбрани суровини при договаряне директно със земеделски производители и по дългогодишни признати рецепти. Естествено строгия контрол на количество и качество е отличителна черта и наша отговорност.

Плодови консерви

варива Арте

За плодовите консерви Арте се използват само добре узрели плодове, преминали под строг качествен контрол, отгледани в слънчевите градини на Български производители. Приготвени с голямо внимание, те по нищо не се различават от домашно приготвените плодови консерви.

Оцет и олио

варива Арте

Олио Арте е рафинирано, слънчогледово с изключително добри вкусови качества, подходящо, както за готвене така и за консервиране и за овкусяване на салати. Оцетът „Арте“ е приготвен от натурални продукти и също е подходящ за овкусяване и консервиране. Киселата подправка „Арте“ е приготвена от оцетна киселина и отново подходяща за овкусяване и консервиране.

оцет и олио Арте